Music & Culture

– M –

 

 

 

 

Jag vet att ni efterfrågat tips på franska artister och låtar. Jag vet inte varför men jag lyssnar inte så mycket på franska artister nuförtiden. Men jag vill tipsa er om en fransk artist jag lyssnat mycket på sedan jag kom hit. -M-, eller Matthieu Chédid som han egentligen heter, är en välkänd sångare i Frankrike och har samarbetat med många andra artister, som t ex Serge Gainsbourgs son Lulu Gainsbourg och den franska legenden Johnny Hallyday. Han har även samarbetat med Vanessa Paradis där de gjorde musiken till filmen Un monstre à Paris. Just den låten blev en stor hit och spelades överallt och hela tiden förra året.

 

Låten Les rois des ombres påminner mig om mitt första år i Paris eftersom det var då den kom ut. Jag lyssnade på den hela tiden. Då förstod jag knappt någonting av texten men jag sjöng med ändå, haha!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Tack för fin kommentar:) Så klart handlar det om jobb. Så fruktansvärt tråkigt att vara vuxen och behöva ansvara för ens egna handlingar..;) Jag tar med mig din mammas ord. De var fina! Nej. Vi har inte hemtelefon – så vuxna är vi inte ännu! Skype låter bra. Ta hand om dig till vi hörs nästa gång! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.