Vardagslyx

Luxury

 

 

Svenskt godis blir ren och skär lyx när man bor utomlands. När Ina var här hade hon med sig en påse Gott & Blandat från Norge. Jag försöker spara så gott det går. Det går sådär. Jag är inne på min åttonde bit nu. Det är nog bäst att jag slutar med en gång.

 

Jag har fortfarande inte hört någonting från C. Vi har inte pratat i telefon sedan i onsdags och jag har inte fått ett endaste litet meddelande sedan fredag kväll, så jag antar att de inte kunnat ladda sina mobiler innan de åkte från Helsingfors. Jag kollade hans flyg så det inte var försenat och det ska ha landat för ungefär en halvtimme sedan så han borde vara hemma lite innan elva, förhoppningsvis. Det känns så jobbigt att inte alls veta var han är!

 

 
0

0 kommentarer

  • stephanie

    Jag vet precis hur det kanns! Hahah, men jag kan inte kontrollera mig och vraker i mig allt pa en gang xD Fast det ar ju positivt ocksa, for jag iaf ater inte lika mycket godis eftersom godiset har i USA ar sa ackligt… fast a andra sidan substiterar jag med glass och annan skit… haha

  • Gabriella

    Känner igen det där, allt man inte kan få vill man ha. Innan brukade jag vräka i mig allt godis jag fick hemifrån, bara för att jag inte kunde få tag i det och nu har jag varit hemma i Sverige i en vecka utan att ens smaka en endaste bit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.