Vardagslyx

Lucky bastard

När man bor utomlands långt från sin familj och barndomsvänner är det fint att ha gulliga och omtänksamma personer omkring sig som får en att skratta och må bra. Som man kan lita på och som ger bra råd. Som jag har då. Ikväll träffade jag Linnéa och Natalie för ett glas (eller var det två?) och middag i Marais. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och skrattade en del också. Som vanligt. En fin kväll som jag kommer minnas någon tråkig måndag då allt går fel. Hur bra jag har det.

Nu ska jag sova för i morgon blir det plugg HELA dagen. Det ska bli skönt att somna i armarna på den jag älskar.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Vänner är bland de finaste vi har och bra sådana skall man vara rädd om.
  Låter som om ni hade en fin kväll. En kväll som förhoppningsvis gav en massa energi till dagens studier. Hur är det med praktiken nu, är du färdig med den?
  Ang. mina planer så har jag inte haft tid att göra en ordentlig kraftansträngning än. Men jag har ditt mail liggandes och jag SKA ta tag i det en vacker dag…snart 😉
  Kram

 • Eleonore- Kokboksutmaningen

  Nu får sambon skynda sig hem så jag får i mig lite frukost snart, så sugen jag blev av dessa bilder 😃
  sv: Ja visst är första bilden rena drömmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.