Fun stuff

Lördagsbio

Gårdagskvällen var föresten väldigt trevlig. Först åt jag middag hemma hos Marie och hennes sambo Sebastian, där jag blev bjuden på franska delikatesser(saucissons från Frankrike och gott franskat bröd från boulangeriet i Malmö!), sen gick vi iväg till festen som hade en salig blandning av olika nationaliteter. Jag spenderade kvällen med att prata tre olika språk och diskutera miljöproblem i Argentina. Haha. När de andra gick till Moriskan så drog jag hem, ett beslut jag är nöjd över idag.

För ett par veckor sedan vann jag två biobiljetter i en tävling som Kelly Biddle hade i sin blogg. Så nu ska jag snart iväg och möta mamma och se ”I don’t know how she does it”. Bio en grå lördagseftermiddag är ju bland det mysigaste som finns. Tack igen Kelly!

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Den var helt ok. Inte djup men ok! 😊 Jag fick dock lite panik och tänkte "är det så mina stackars barn kommer ha det?". Men det är nog ett tag tills dess…Kanske ska tänka på någon att skaffa de där barnen med först…hehe…Vad kul att vi båda vann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.