C'est la vie

Longing for spring

 

 

Idag var en riktigt fin och solig dag, men det är fortfarande kallt. Tydligen ska det blir lite ”varmare” nästa vecka, runt 12-13 grader, men det är fortfarande väldigt kallt för att vara april i Paris. Dessutom ska det tydligen regna hela veckan. Jag börjar undra om våren någonsin kommer komma…? På eftermiddagen åkte jag hem till Naomi. Henne pojkvän jobbar i södra Frankrike men har varit här över helgen och de bjöd hem mig på fika. Även deras italienska kompis var där. Jag minns inte hans namn faktiskt, det var något komplicerat, haha. Efter det tog vi en tur i Montmartre. Självklart hade jag min nya kamera i högsta hugg.

 

Nu ska jag rensa lite i garderoben för att se vad jag har för kläder som gömmer sig i väskor och påsar. Snart kanske det trots allt är dags att byta ut vinterkläderna mot sommarkläder. Jag hoppas att det är väldigt snart.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.