Travels

London tomorrow

 

 

Ibland blir det för mycket att stanna på en och samma plats för länge. Ibland blir avstånden till familjen för stora. Jag har inte varit utanför stan på två månader och inte träffat min syster sedan i julas. I morgon flyr jag därför från strejk, bastuvarm lägenhet och vardagsstress för fyra dagar i London och kvalitetstid med syrran. Datorn åker med men jag kan inte lova några större uppdateringar. Jag tänkte mest spendera tiden med att strosa i Camden, shoppa, fotografera i Hyde Park, upptäcka Tower of London och prata med trevliga britter på diverse pubar.

 

Nu ska jag försöka hitta lämpliga London-kläder i min röra här hemma och packa en weekendväska. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.