London

London Eye see you soon

 

 

Efter lite velande fram och tillbaka, och övertalning från syrran, bestämde jag mig för att boka en resa till London helgen innan min födelsedag. Eftersom jag rest med Eurostar från Paris de senaste gångerna ska det bli spännande nu att flyga till London. Alltså själva flygandet är kanske inte så värst spännande, men jag har aldrig flugit från Gatwick tidigare. Jag känner inte alls till den flygplatsen. Är den bra? Jag tycker ju att Köpenhamns flygplats typ är bäst i världen så vet inte om någonting kan slå den. I flygplatsväg, då så att säga. 

 

För övrigt så ser jag väldigt mycket fram emot flera saker med min helg. Bland annat tänker jag:

 

1. Botanisera bland alla roliga godsaker på Marks & Spencer.

2. Äta god restaurangmat och dricka drinkar på diverse coola barer i East London.

3. Spendera minst en timme inne på & Other Stories. Helst två.

4. Fira min 30-årsdag i förskott, gärna med klackarna i taket.

5. Köpa med mig några flaskor av Niveas melonduschcreme så jag kan dofta fruktsallad hela hösten.

6. Smuggla hem en massa billiga värkpiller (hur kan ett litet paket Alvedon kosta 40 spänn?!) från Boots.

7. Krama syrran en massa och våldgästa Janneke i hennes nya lägenhet.

 

… och sist men inte minst, njuta av ett skönt avbrott från den kalla vardagen i Sverige. Usch, har ni märkt att det är himlans mörkt nu på morgnarna? Plus att varannan människa hostar på en på bussar och tåg. Man blir ju inte direkt peppad att stiga upp ur sängen. Det är minst sagt skönt att ha en liten weekend att se fram emot.

 

 
0

0 kommentarer

 • Ena

  Hej! Läst dig länge men inte kommenterat förut tror jag, kommer mig liksom aldrig för. Bor i UK sedan en massa år och flyger via Gatwick jämt. Är en helt okej flygplats, liten och smidig, nära till och från tågstationen där. Shoppingen är rätt bra,kanske inte fenomenal men helt ok, har hittat en del fina saker. Men det som jag gillar mest med Gatwick jämfört med andra större flygplatser här, är att personalen är så jädrans trevlig och service minded, så stort pluss från mig. Speciellt när man som jag flyger med småbarn.

 • Christine&Paris

  There’s a first for everything 😊 Ja men sådant är viktigt med service och personal som är tillmötesgående. Tack för att du lämnade ett litet spår. Trevlig kväll! / Christine

 • Christine&Paris

  Oj, t-shirt?! Det blev faktiskt ganska milt här nu på eftermiddagen, runt 15-16 grader skulle jag tro. Riktigt skönt!

 • Emelie - Lever drömmen i Paris!

  Jodå, killen som kommer imorgon på besök är min pojkvän! Men vi har ett öppet förhållande och dejtar på sidan om 😉

 • Christine&Paris

  Haha, svenska dejtingsystemet. Jag förstår mig inte på det. Kanske börjar jag bli gammal? 😉 Mysigt med besök i vilket fall. Hoppas du får en trevlig helg 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.