Things I like

Light Green

 

 

Min dag på jobbet har innehållit allt från sång till Jurassic Park-soundtrack och skrattanfall så tårarna sprutat. Med andra ord har vi det ganska roligt på vårt kontor. Laura undrade vem hon ska sjunga med nu när jag är borta fredag och måndag. Jag gissar att de andra i teamet kommer uppskatta lugnet.

 

Sedan kom jag hem till en pussglad pojkvän som hade lagat god pastamiddag. Nu kollar vi på någon film jag inte förstår mig på helt samtidigt som jag packar det sista för i morgon. Jag åker från Gare du Nord direkt efter jobbet så allt måste vara klart i morgon bitti.

 

Det här halsbandet köpte jag förresten i Sverige. Färgerna på bilden gör det inte alls rättvisa. Ljusgrönt är det, inte vitt som det ser ut att vara. Det kostade 20 riksdaler. Ett kap med andra ord. Det följer med till London i helgen!

 

Vet ni, jag känner mig ganska lycklig just nu. Jag gillar känslan.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.