Vardagslyx

Life and all of that

 

Jag har varit värdelös på att uppdatera här denna veckan, men tiden har liksom inte räckt till. Från och med nästa vecka så kommer jag ha mer tid och då lovar jag att spotta ut roliga blogginlägg. Eller okej, kanske inte spotta ut, men jag har massor att skriva om och berätta för er. Det är bara så tråkigt att blogga under tidspress för det blir lite konstlat då. Det ska ju helst komma från hjärtat, eller hur? Det är då det blir bäst. Jag kan däremot säga att inspirationen är det inget fel på. Det är tiden. Dygnet har ju som bekant endast 24 timmar. Helt värdelöst vissa dagar när man inte hinner med ett enda dugg.

 

Just nu längtar jag efter helgen och en lugn stund. Andas lite, ta igen sömn, ta en lugn fika med vänner och njuta av livet. Njutningen börjar jag dock med redan ikväll för nu ska jag dricka en torsdagsdrink och käka middag med min syster och hennes kille. Vi ska fira framtiden, och livet. Jag vet, det låter riktigt cheesy, men ibland får jag faktiskt undantagstillstånd från min annars bittra inställning.

 

Ha en riktigt fin kväll så hörs vi i morgon!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.