Paris

LES SOLDES à Paris

 

 

Idag börjar rean i Paris. I den franska huvudstaden pågår två stora reor varje år, en i januari och en i juli. De pågår ungefär en månad och alla butiker börjar samma dag och samma tid. Klockan 8 öppnar butikerna och till skillnad från andra tider på året har de även rätt att hålla öppet på söndagar (jag är inte helt säker på om det bara är första söndagen eller alla söndagar i månaden, någon som vet?). De började för flera dagar sedan att organisera i butikerna och igår såg man tydligt vad som hamnar på rean. Kan i och för sig ha att göra med att 85% är fula, konstiga och illasittande kläder som ingen vill ha. Men man kan fynda och det ska jag göra idag. Tidig morgon för min del med andra ord.

 

Nu SKA jag hitta de där svarta stövlarna och den svarta koftan som jag letat efter i två år. Helst ska det sitta en 70%-lapp på. 30% tittar jag inte ens åt. Ska man fynda så ska man fynda rejält!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.