Paris

Le Ballroom

 

 

Igår hade jag en sådan där typisk Paris-kväll som jag aldrig skulle ha i Malmö en onsdag. Det började med drinkar och middag med Sara och Natalie, sedan åkte jag bort till en bar vid Republique för att möta upp med Andrew, Izzie, Mariana, Johanna och några fler. Precis när vi ska gå så springer jag bokstavligen in i min kompis Francis som jag inte träffat på år och dar. Han hade varit där hela tiden men vi hade inte sett varandra. Jag var ju på semester så jag stannade kvar med honom och hans vänner tills baren stängde. De övertalade mig att följa med till Le Ballroom där jag stannade tills jag tog en taxi hem kl 3 på morgonen. Det var jag, Francis, en fransyska och fyra fransmän, varav en gjorde sitt allra yttersta att charma mig och vid två tillfällen försökte kyssa mig, haha. En rolig kväll från början till slut. 

 

Jag vaknade sent idag och nu ska jag skynda mig iväg och äta lunch med Solli

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.