C'est la vie

Late Night Afterwork

 

 

En vän hade en afterwork hemma hos sig i tisdags och det var så trevligt att jag stannade kvar ända till halv ett. Det kanske inte är så klokt att börja veckan på det viset, men samtidigt hade jag en riktigt rolig kväll med både vänner och en massa nya bekantskaper, så det var väl värt det. Den här veckan har varit riktigt stressig och fullspäckad med jobb. Vi har alldeles för mycket att göra och en av mina kollegor är på semester. För lite sömn och dåliga matvanor på det och ni kan ju tänka er hur jag känner mig just nu. Jag behöver ta igen mig så jag ska bege mig hemåt och i princip stupa i säng. När jag såg mig själv i spegeln i morse då jag kom till jobbet började jag nästan skratta. Jag ser helt slut ut! 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.