Shopping

Last minute shopping

 

 

Tröstshopping när den är som bäst. Man hittar en bubblegumrosa topp som passar helt perfekt till typ allt. Okej, det kanske bara gäller mig, men jag utgår från att de flesta skulle vilja ha en bubblegumrosa topp. Igår efter jobbet tog jag bussen till Kongens Nytorv och gick upp till två av mina favoritbutiker: COS och & Other Stories. Någon som är förvånad? Jag var ute i sista stund så jag hann inte riktigt gå runt och se allt (man behöver ju typ en timme i var butik), men jag hittade några fina plagg. Vad jag köpte på & Other Stories får ni se sen.

 

En rosa topp passar ju för övrigt helt perfekt en grå dag som denna, det livar upp på något sätt. Är det inte dags för vår snart? Jag är duktigt trött på att gå runt i min höstjacka! 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.