Things I like

Lantliv

Jag tänkte i morse på att ta med mig kameran idag. Tyvärr tänkte jag inte alls lika mycket på att ta ut minneskortet från datorn. Natalie hade dock sin kamera med sig men tills hon orkar maila mig de bilderna bjuder jag på ett par skitdåliga bilder med min skitdåliga mobilkamera.

Jag har haft en riktigt trevlig, rolig och mysig dag med tennisspelande (första men absolut inte sista gången jag spelar, skitkul var det!), god mat, nya trevliga bekanskaper, skrattanfall, ”gissa låten”-lek, påskgodisletande i buskarna och frisk luft i lungorna. Det var lite kallt och trist väder på förmiddagen men sen lös solen genom molnen och på eftermiddagen var det ganska behagligt.

Nu sitter jag mätt och nöjd i soffan efter god broccolisoppa och pannkakor med nutella. Det blir lite TV-tittande innan jag somnar utmattad men lycklig i armarna på den jag älskar. Ja, idag är livet ganska bra. Det gäller att njuta, man vet aldrig om det är lika bra i morgon.

0

0 kommentarer

  • Malin

    Ahh tennis ar sa roligt! Har har det varit sa kallt att det inte har blivit nagot tennisspelande trots fina banor precis intill huset (vi ar lite av en tennistokig familj).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.