Paris

Längtan efter Paris

 

Jag saknar det här. Staden jag knappt stod ut att befinna mig i för ett år sedan. Nu räknar jag dagarna till nästa gång jag får strosa runt på Paris gator. Som faktiskt inte är så långt bort. Innan dess har jag som tur är några andra små resor inbokade. Ja, ni känner ju mig vid det här laget. Jag tycker om att köpa flygbiljetter med jämna mellanrum. Vissa kallar mig rastlös. Jag kontrar med att man bara lever en gång och att ens livserfarenheter blir fler ju mer man lämnar bubblan här hemma.

 

I september tar jag flyget ner till Paris. Knappt två månader kvar tills jag återförenas med mitt andra hem och några av de personer jag tycker allra mest om i världen. Det känns riktigt bra. Även om det bara är för några dagar. Jag ska dricka vin, äta ost, promenera i mitt gamla kvarter, shoppa höstkläder och prata franska.

 

Har du någon resa inbokad som du längtar till?

 
0

0 kommentarer

 • Magdalena

  Resa är bland det bästa jag vet. Förstår att det finns människor som är hemmakära och gärna är hemma. Men samtidigt förstår jag inte de 😊 haha. Men tur vi är olika. Jag är en blandning av båda. Jag är rastlös och känner verkligen att jag vill få uppleva så mycket jag bara kan. För mig är det vad livet går ut på. Göra det som ger mig livskvalité. Älskar att se nya platser. Finns så mkt mer i världen än att sitta hemma. Någongång kanske jag blir en hemmaråtta hehe…när jag blir 70 + möjligtvis 😉

 • Christine&OtherSweetStories

  Haha, äh måste man vara hemmarådda då? Jag tänker mig att när jag är pensionär ska jag spendera all min tid med att resa 😉

 • Cassandra

  Vi har precis varit på bröllopsresa på franska rivieran, har ingen mer resa inbokad nu… hemsk tanke. Vi funderar dock starkt på en weekend till Paris i september och en till London i vinter eller nästa vår. Älskar att resa <3

 • Louise i Milano

  Åh, jag förstår att du längtar! Paris är helt magiskt! Och jag förstår hur du måste ha känt för ett år sedan när du ville kräkas på staden. Efter tre år i Milano känner jag likadant. Jag tror man måste komma bort från sin dröm ett tag för att kunna uppskatta den igen, precis som du nu har varit borta från Paris ett år men verkar ha fått tillbaka kärleken till staden! Härligt!

 • katta

  Åh ja! Jobbar mina sista pass och sedan väntar Grekland i över en månad där jag ska hälsa på alla släktingar, umgås med vänner och njuta. Längtar tills måndag!!

 • Christine&OtherSweetStories

  Ja så är det verkligen. Nu är det nästan tvärtom, haha. Men det går väl över snart. Måste bara påminna mig om VARFÖR jag flyttade därifrån 😉

 • Isabelle

  Vilka härliga bilder! Dämpade inte precis min Paris-längtan dock 😋 Håller verkligen med dig om att september är den bästa tiden, när den där kvava sommarluften är över men det är fortfarande varmt och ljummet 😊

 • riitta

  Resa det är det bästa jag vet! Imorgon åker till Finland, efter det till Gotland, september till Paris, sen blir det Dublin och februari till Karibean! Älskar att resa!

 • Christine&OtherSweetStories

  Tack så mycket 😊 Ja det är precis så jag känner för det också. Plus att alla kommit hem från semestern och är ute en massa. Älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.