Okategoriserade

La couleur suédoise

Jag funderar på att klippa mig kort igen. Just nu är mitt hår bara platt och trist. Första frågan är: Vanlig page eller uppklippt? Andra frågan är: Kommer frisören förstå hur jag vill ha det?

När jag ser den här bilden förstår jag varför fransmännen tycker att jag är blond (nu har jag ju tonat det mörkare och när jag kom hit blev Christophe typ helt chockad, haha) vanligtvis. Mitt hår blir riktigt ljust på sommaren. Här gör ljuset i bilden det blondare, vanligtvis har jag en cendréfärgad ton. Men det är ljust.

La suédoise blonde.
För en svensk har jag ljusbrunt hår. Allt är relativt.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.