C'est la vie

Konsten att lära sig av sina misstag

Vid 27 års ålder kan man ju tycka att man lärt sig av sina misstag. Trots att jag känner mig själv så ignorerar jag ibland gamla erfarenheter och mina instinkter. Som t ex att jag är frusen av mig och så köper jag sådana här vantar. När det fortfarande är sommar. När jag cyklar till skolan på morgonen och det är 2 grader ute kan jag ju inte ha dem. När ska jag lära mig? Fast fina är de i alla fall.

Jag vet vad det första är som jag ska köpa när csn trillar in på kontot denna månaden. SKINNHANDsKAR. Jag fick ett par av Christophe förra vintern. Ett par superfina med sidenfoder från Galeries Lafayette. Jag frös aldrig i dem. Typiskt att jag skulle glömma dem på en flygbuss. But he will never know 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.