C'est la vie

Klockrent

 

 

Igår kväll mötte jag några vänner för att titta på Eurovision på en bar. Det var vi och 90 % andra svenskar där, vilket var ganska väntat. Petra Mede var ju riktigt bra måste jag dock säga. Hennes ”driva med Sverige och svenskar”-nummer var klockrent! Undrar om Frankrike skulle kunna göra något sådant? Det känns inte som att de har tillräckligt mycket självdistans för att driva med sina egna baguetter. Fast de vinner ju i och för sig aldrig ändå.

 

Det har varit en seg söndag här hemma. Jag sov till elva, sedan lagade jag en brunch och resten av eftermiddagen har vi tittat på film. Vi såg bland annat Savages. Den var helt okej men ingen film jag skulle se igen. Nu ska jag in i duschen. Jag måste ta och gå ut lite känner jag. Jag har sådan huvudvärk så jag tror jag behöver frisk luft. En kaffe skulle sitta fint också.

 

 
0

0 kommentarer

  • nasha

    Ah vad skönt att höra att det är fler som har lite sega söndagar. Ibland behöver man bara sitta hemma och se på film/slösurfa el whatever så mycket som man faktiskt springer omkring annars under veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.