C'est la vie

Just a few clouds

 

 

Jag vaknade till sol och delvis blå himmel. Bilden är tagen för cirka en kvart sedan från mitt sovrumsfönster. Då kan man ju inte bli annat än glad. Trots att jag sov dåligt i natt och inte direkt kände mig på topp i morse, tänker jag njuta av min lediga dag innan allvaret börjar igen i morgon. Jag ska börja med att leta fram mina solbrillor och gå ut för att suga åt mig lite vitamin D. Det behövs verkligen nu när man kan räkna antal soltimmar per vecka på två händer. Jag längtar till våren när det blir varmt och solen visar sig mer än en gång i vecka. Egentligen ska jag inte klaga för jag bor i ett land där våren kommer tidigt, oftast, och där man kan sitta på en uteservering i februari utan att frysa. Ändå behöver jag värme, solsken och vårigt fågelkvitter nu, mer än någonsin.

 

Hoppas ni får en riktigt fin söndag mina kära läsare och att solen skiner på er, var ni nu än befinner er.

 

À tout à l’heure!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.