Things I like

Jul jul, strålande jul

 

 

 

Regnet över ner ute så jag myser inomhus. Fixar och städar lite. Sofia ska komma hit lite senare. Vi ska baka lussebullar, lyssna på julmusik och dricka julmust. Tänk att det snart är december. Då är det dags för julpynt och detta året är det i Paris jag kommer julpynta. Jag älskar julen! Har jag sagt det innan? Det är den bästa högtiden och jag hade gråtit om SAS gått i konkurs så att jag hade varit tvungen att sitta och äta boudain blanc på julafton i stället för mammas julskinka.

 

Jag firade jul här 2010 och även om det var kul att få uppleva en fransk jul så kommer jag nog inte göra det igen. Inte om inte jag får ha lite svenska traditioner och delar av min familj med mig också. När man bor utomlands uppskattar man Sverige och dess traditioner så mycket mer. Nu önskar jag min bara en vit jul för det har jag inte haft sedan jag var liten.

 

På söndag ska jag förresten köpa lite fint julpynt på IKEA. Det här på bilden står högt upp på önskelistan. Vi får se hur mycket jag kan släpa med mig. Jag är lite osäker på om bocken är värd 9 euro…?

 

 
0

0 kommentarer

  • Karin

    Jaa! Klart du ska ha en julbock! 😃 skulle jag haft en IKEA i närheten skulle jag köpt en direkt! Så mycket julkänsla över det ju!

  • sara

    Hoppas att ni får en mysig jul-dag 😊 Själv ska jag fira i Shanghai i år. Får inte flyga runt jul, är för gravid då. Men snacka om att jag kommer att längta hem!!! Älskar verkligen julen och håller med om att den bör firas hemma!

  • Karin

    Du, förresten! visst är de där skopunkten-skorna du köpte för ett tag sedan, ungefär samma som jag har på bild i min blogg? fast ett annat material? jag bara MåSTE ha dem, haha. Tänkte beställa via internet, men hur tycker du de är i storleken? jag har oftast 36 i stövlar och boots men har 37 i trånga skor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.