C'est la vie

Jag svär, det låter inte bra

 

 

Nu är det lunch. Jag sitter och lyssnar på Rebecca Stellas och Isabel Adrians podcast. Det är synd att två uppenbart smarta kvinnor ska spendera en halvtimme med att svära och varva varje mening med att säga ”typ”. Och det här ”who fucking cares?”, hela tiden? Har folk inget ordförråd längre? Jag minns två chefer jag hade på ett jobb nyligen, vi behöver ju inte nämna några namn eller företaget, och de var två kvinnor i medelåldern som pratade som om de var 17 år. ”Typ, ja men asså, liksom, fy fan, så jävla…, men asså han är ju skitfet, asså shit men, men vadå jag vet inte asså…”… etc etc. 

 

Min syster är 21 år och är mer mogen än de var, haha. Visst svär jag också ibland men när det är i varannan mening låter det bara obildat. Eller vad tycker ni?

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Cat

    Jag håller med… Men jag kan komma på mig själv med att svära i var och varannan mening ibland, framför allt när barnen inte är med. Det är som om jag måste få ur mig alla svordomar jag inte låtit komma ut när barnen är med 😊

  • Sara

    Jag haller ocksa med. Jag forstar inte ens att lasa pa Svenska bloggar nar kvinnor i 30-ars aldern maste prata som en tonaring! Jag har aldrig pratat sa aven nar jag var ung, forstandligtvis for att jag har inte riktigt bott i Sverige sen jag var 11. Men det ar ju irriterande. Prata som en normal manniska! Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.