C'est la vie

It’s times like these you learn to live again

 

 

Så här ser det ut i mitt ”hood” med utsikt över Avenue de Clichy. Det är finare i verkligheten med de gröna träden som står skyddande över gatan. Paris är så fint dagar som denna. När solen skiner. Jag vaknade ganska tidigt idag, för att vara en lördag. Vardagsrummet badade i sol så jag bestämde mig för att för en gångs skull ta vara på lördagsförmiddagen. Så jag gick ut och köpte en tidning och en andra frukost, sedan gick jag och satte mig på en bänk i parken. Det var riktigt härligt!

 

Jag är på så bra humör just nu. Min helg startade på bästa sätt och livet känns helt plötsligt mycket enklare. Jag känner mig lycklig och positiv så jag dansar runt i lägenheten och sjunger till härliga lördagstoner på radion. Lite senare ska jag träffa Linnéa för fika och promenad. Himla mysigt.

 

Först dags att äta lunch och titta lite på Grey’s Anatomy!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Underbar känsla! Visst påverkar vädret oss mycket och efter en lång och sendragen "vår" (vet egentligen inte ens om man kan kalla det för vår), är dessa sommardagar extra efterlängtade. Även här i norr njuter vi av riktigt härliga sommardagar just nu. Håller tummarna för att det håller i sig. Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.