C'est la vie

It’s a boy!

 

 

Jag har haft en riktigt mysig söndag hittils. Mer om det sen! Nu ska jag iväg och gosa med en bebis. Det är Christophes bror och hans flickvän som fick en liten Oscar för ett par veckor sedan. Vi har inte hunnit träffa honom ännu men nu ska vi dit. Åh, ska bli så mysigt. Älskar bebisar (när de är snälla)!

 

Bilderna är från igår. Då åt vi brunch på vår kompis restaurang följt av en shoppingtur på stan. Fy farao vad det var mycket folk. Christophe trodde jag överdrev men insåg rätt snabbt varför jag från början föreslagit att vi skulle åka in till stan vid tio. Jag hittade såklart ingen klänning. Jaha, när tusan ska jag ha tid att leta efetr det i veckan? Suck, stön och blä.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.