Things I like

It would be a shame to let it go to waste

 

 

Kort efter att jag postat det här inlägget, kom C hem med ett finurligt leende på läpparna och en välbekant låda. I den låg två bakelser som han tagit med sig när han var på kvarterets finaste boulangerie för att köpa bröd. En Éclair au chocolat till honom och en macaron au pistage aux framboises till mig. Han har varit en butter och smått jobbig pojkvän senaste veckan och detta var hans sätt att be om ursäkt. Vilket frustrerande nog fungerar alldeles utmärkt. Ge mig en kaka och jag förlåter dig alla dina skulder.

 

Så mitt nya nyttiga liv utan dagliga sockerchocker får börja i morgon i stället.

 

Nu har jag precis varit ute och sprungit några varv i parken. Maten står och puttrar på spisen så efter en dusch blir det middag och film. För att inte glömma den där himmelska efterrätten som väntar på mig. Mmm.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.