C'est la vie

Is this the one?

Det här med att leva i en resväska märks när jag klär på mig på dagarna. Jag har samma kläder jämt, i princip, och ibland passar det inte alls ihop. Dessutom är här 10-11 grader idag så det var nästan för varmt med min vita ulljacka. Men så länge det inte snöar är jag nöjd.

Nu ska jag snart iväg och titta på en lägenhet med Christophe. Den ligger i Montmartre och jag håller tummarna för att det är lägenheten med stort L.

0

0 kommentarer

 • Jenny

  Men du, du har i alla fall fina kläder, de du har "hela tiden! 😊 Fint med ljusa kläder, det får en att tänka på ljusare tider. Lycka till med lyan, hoppas den passar!

 • Madeleine

  Hur går det för er? Hittade du något på kyrkorna idag? (är det "vanliga" lägenhetsannonser där? När jag tänker mig annonser vid kyrkan så tänker jag härbärge…)
  Kram

 • isabelle

  mmm montmartre… inte lätt att hitta lägenhet där eftersom det är "eftersökt" men jag drömde med om att bo där… gick inte… fast det kan vara jobbigt med transport dit och matbutiker… men vad skönt med bykänsla och frisk luft (uum relativt frisk luft du vet ;o)

 • Christine&Paris

  Sofia: Tack det akn nog behövas!

  Elin: Tack så mycket 😊

  Jenny: Tack snäll du är, men jag behöver nytt. Är så trött på att gå runt med samma två par jeans, haha.

  Malin: Ja, det är fint där.

  Madde: Haha, nej det är en anslagstavla där man kan sätta upp att man hyr ut, söker lägenhet eller säljer saker, t ex möbler 😊

  isabelle: ja allt är ju relativt, haha! Det blir nog ingen lägenhet i Montmartre men vi har annat på gång nu 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.