C'est la vie

Inte helt hundra

 

Några bilder taget med min kamera från när syrran var här. Det blir fortfarand helt okej bilder med min lilla Canon Ixus men man ser verkligen hur grumliga de blir så fort det inte är ute i solljuset och jag kan ju avslöja att jag måste förstärka färger och kontraster på de flesta kort jag tar. Den är ju i och för sig 3,5 år gammal. Sen att jag råkat tappa kameran i marken sådär 20 gånger kan ju också ha att göra med att bildkvaliteten inte är helt hundra. Det lär ju finnas en hel del lösa delar där inne i makapären…

 

Pappa… du fattar nog vad jag önskar mig i födelsedagspresent? Hehe 😉

 

 

Julia, the photographer.

 

Montmartre.

 

Café Jacquemart André.

 

Moi.

 

Jag kallar bilden: ”Fota fin trappa och träd”.

 

En afterwork-kväll i 7:e.

 

Hemmagjord italiensk middag. Så sjukt gott!

 

Little sister.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.