C'est la vie

Independence Day

 

 

Jag hade en riktigt trevlig start på helgen igår. Först var vi som sagt på utställningen på Grand Palais, sedan gick vi till Sir Winston för ett glas vin. Efter det åkte jag hem till Christophes föräldrar för middag. Eftersom vi inte satte oss vid bordet förrän vid tio blev det en sen kväll men det gjorde inte så mycket för det var en så trevlig kväll med intressanta diskussioner och mycket skratt.

 

Dessutom var Christophes roliga faster Odile på besök från Nice och hon är en sån där helt underbar person som är glad hela tiden och ger så mycket energi från sig. Hon var även med i Österrike när vi var där på semester. Hon gav mig en stor kram och vid bordet satt hon och pratade om hur hon beundrar mig för att jag är en självständig tjej som gör som jag vill och inte vill vara beroende av en man. Haha, hon är för härlig! Men det är sant, jag försöker alltid sträva efter det och är aldrig riktigt lycklig om jag känner mig beroende av någon annan. Jag tror inte någon mår bra som inte lever sitt egna liv utan lever det för någon annan.

 

Jag började min lördag med att städa och sedan gjorde Christophe en brunch till oss. Nu ska jag iväg och jobba några timmar.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.