Outfits

In Verona

 

 

Efter tva dagar i Verona ska vi nu vidare till Parma. Forutom lite pms (kan man inte bara vara normal den dar tiden pa manaden?) sa har vi haft det bra har. Taget gar om en timme sa vi maste snart ga till bussen eftersom vi aven maste kopa biljetter till taget.

 

Jag har for ovrigt packat alldeles for mycket. Precis som vanligt. Min vaska ar jattetung och jag hade saklart inte behovt ta med mig tre par byxor och femton toppar. Ar det inte typiskt? Jag har i alla fall fatt anvandning for kjolen pa bilden. Den skickade mamma med pappa nar han var i Paris for nagon manad sedan. Den ar troligtvis fran 70-talet. Toppen ar fran H&M, skorna fran Les Tropeziennes, vaskan en gammal fran Don Donna och hatten ar kopt pa marknaden har.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.