C'est la vie

In Good Company

 

 

Rykten säger att det ska bli sommar igen från och med tisdag. Jag hoppas verkligen att de ryktena stämmer. Idag regnar det igen och jag gissar att det inte är så varmt.

 

Igår hade jag en mysig efetrmiddag med vännerna. Vi fikade först länge på ett ställe mellan Les Halles och Chatelet. Jag brukar inte hänga där omkring men just det stället var helt okej för att ligga mitt i turistkvarteren. Dessutom spelar det ingen roll var det är när man är i gott sällskap. Efter fikan följde jag med Natalie på en liten shoppingrunda (och avgav ett ”köp-stop-löfte”, jag lovar på heder och samvete att göra mitt bästa för att följa det) där jag mest agerade smakråd och shoppingstöd.

 

Nu blir det storstädning här hemma. Man får passa på regniga dagar som denna.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.