C'est la vie

I’m out of luck

 

 

Jag förstår inte hur jag kan ha sådan otur jämt. Inom loppet av en månad har jag förlorat ett par handskar, två par vantar (som blev stulna), en mössa och igår kväll tappade jag dessutom mitt tågkort. Som jag laddade på i fredags. 1900 kronor käpprätt åt helvete. Det låg i min ficka men antagligen har det ramlat ut samtidigt som jag tagit upp mobilen. Jag blir så ledsen på mig själv för att jag är så klumpig och tanklös, och för att jag inte hade registrerat det. Så månadens pendelkostnad uppgår nu i 3800 kr. Jag fattar inte vad det är. Karma? För att jag sa till min chef att ”jag aldrig tappar viktiga saker vanligtvis” när min dator glömdes på bussen? Ren och skär otur? Vad det än är får det gärna vända från och med nu. 

 

Jag är dessutom väldigt trött och känner ungefär som att så fort livet går i medvind så kommer nästa vindpust och slår mig tillbaka. Egentligen är det inte så himla farligt, men när jag är trött blir allting tio gånger större, haha. I helgen ska jag diska, och sova.

 

Nej, nu drar jag från jobbet. Jag ska med Stina på Bodybalance. Som tur är så ger i alla fall träningen mig lite energi. Och mina härliga kollegor som får mig att skratta en massa.

 

Ps: Jag saknar snön. Den lyste upp i vintermörkret.

 

 
0

0 kommentarer

  • teruko

    En gammal tant säger: Ha inte värdefulla kort mm löst i fickan. Skaffa en rutin på en säker förvaringsplats även om det för stunden känns halvjobbigt. Skön helg önskas dig!

  • Lena

    Två gånger har jag tappat mitt SL-kort i Stockholm på samma sätt, dragit ut kortet ur fickan med mobilen i misstag o tappat det. Därefter bestämde jag mig att ALLTID lägga tillbaks kortet i plånboken direkt efter användning…och plånboken är numera en modell med dragkedja så inga kort glider ut, rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.