C'est la vie

I’m not jealous at all

 

 

Förra fredagen började jag helgen med att ta ett par glas med några kollegor för att följa upp med att se solen gå ner över Jardin des Tuileries. Jag och min svenska kompis Lasse möttes för lite vin och semestersnack. Eller det var mest hans semester vi pratade om. Han är borta en månad i Afrika och Spanien bland annat. Jag är inte alls avundsjuk. Vem vill åka utomlands när man kan stanna i storstaden och jobba hela sommaren?

 

Såhär vackert såg det i alla fall ut då. Jag kan dessutom bekräfta att det är ännu finare i verkligheten.

 

Ikväll kommer jag hålla mig omkring samma område men i stället för att sitta I parken, ska jag hem till Natalie, på tjejkväll, som har utsikt ÖVER parken. Det är jag inte avundsjuk på heller. Vem behöver en utsikt över Jardin des Tuileries när man har en fin utsikt över en byggnadsställning?

 

 

PS. Glöm inte berätta om era erfarenheter av Paris HÄR! Självklart kan alla skriva någon liten trudelutt (kan vara något litet kort om ert första intryck t ex), ni måste inte ha bott i staden och ni får såklart vara anonyma, vilket jag kanske inte preciserade.

 

Efter helgen postar jag era historier!

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.