C'est la vie

I’m home

 

 

Titta, jag kom in i min lägenhet igen! Efter två dygn på soffa och gästsäng, känns det riktigt skönt att få tillbaka sitt hem igen. En vän till familjen M, aka the ex’s family och lite som min andra familj, jobbar som låssmed och han kunde komma idag och öppna min dörr. Jag fick bo hos C’s snälla föräldrar i natt där jag blev bortskämd med god mat och ypperligt sällskap.

 

Killen som skulle hjälpa mig kom i eftermiddags, trots férié och allt. Han lyckades direkt. På allvar, det tog typ 1 minut för honom att få upp den. Det ironiska är att jag troligtvis hade kunnat bryta mig in i min lägenhet redan i lördags, om jag bara hade vetat exakt hur man skulle göra med den där förbannade röntgenplåten. Jag hade gjort helt fel. Jag fick ett betydligt shysstare pris (han meddelade även att den där lurendrejaren som kom hit i lördags, inte hade rätt att ta så mycket betalt då han inte fick upp dörren), än den första snubben men det svider ju att betala så mycket pengar för ett dumt och klantigt misstag. Nu är jag lite fattigare, lite klokare och lite mer tacksam till alla underbara människor i min närhet. 

 

Det känns lite som att jag blivit bestulen på min helg, men som tur är har jag en kort vecka framför mig. Min söndagskväll blir inte mer spännande än middag framför Welcome to Sweden. Det programmet är ju helt underbart roligt. Tittar ni på det?

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Simone

    Ja! Älskar Welcome to Sweden! Såg på det med min kille när han hälsade på. Han tyckte att det var så kul och att det inte gjorde något att han inte förstod svenskan. Då fick han ju se det ur Bruces perspektiv ^^ Skönt att vara hemma igen 😊

  • em - Berlin, Berlin

    Skönt att det löst sig! Hoppas du har kunnat njuta av de sista timmarna av påsken ändå! Har missat Welcome to Sweden. Vilken kanal går det på?

  • Emelie

    Usch, vilken tur att det löste sig, och ännu bättre – att det visade sig att du har så fina och stöttande människor runt dig som verkligen ställer upp! Både C, och så den där grannen verkar ju guld värd..! Du får gärna uppdatera om hur det blir med kontakt och present gentemot denna hjälte/hjältinna 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.