Weekend

I’ll take my coffee with wipped cream, please

 

Igår var jag på Världens bästa afterwork tillsammans med några vänner. Vin, goda hotshots, nya bekantskaper och grym musik kan runda upp det hela. Dessutom håller det på hela hösten, varannan fredag. Tips om ni bor i Malmö! Ett gäng trevliga killar kom fram och började snacka med mig och Isabelle, så ett par timmar senare bestämde vi oss för att slå ihop oss och dra vidare till Bastard (där typ världens trevligaste engelsman jobbar som servitör – älskar honom!) för drinkar. Van bjöd mig på pizza och där visste jag att vi kommer vara friends forever. Jag valde att bara hålla mig till vatten resten av kvällen, vilket jag är glad för idag. Himla fin kväll i alla fall!

 

Idag vaknade jag tio i åtta och kunde såklart inte somna om. Jag har som vanligt ätit min sedvanliga lördagsfrukost, men med en god nyhet. Nämligen kaffe från min nya (begagnade) Nespresso-maskin som jag har fått. Den är bara använd några gånger så den är praktiskt taget ny. Jag har så generösa människor i mitt liv! Nu varvar jag tvättstugan med att titta på Devious Maids och njuter av en lördag utan några som helst planer. Förutom vid halv fyra då jag lovat att hänga med Van och fika för att vara hennes Wingwoman, haha. Eftersom hon fyllde min tomma mage med pizza igår kväll så känns det som att jag får ställa upp.

 

Tycker ni inte att det börjar bli lite höstlikt nu förresten? Träden har redan hunnit bli smått gula och luften är krispigare på något vis. Det är det jag gillar med hösten, när man kommer ut och andast frisk luft. Ja, så länge det inte blåser och regnar då förstås. Då kan jag gärna vara utan den. Vilket jag kan vara 80 % av tiden här nere i blåsiga Malmö. Men ändå. De där 20 procenten väger upp. Typ.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.