C'est la vie

I’ll do it for my country, the yellow and the blue

 

 

Den här veckan är ganska påfrestande eftersom jag har jobbat över varje kväll. Att vi dessutom sitter och sjunger 90-tals hits och diskuterar viktiga ämnen som vilka de bästa Disneyfilmerna är, gör ju inte direkt arbetsdagen mer effektiv. Fast mer rolig helt klart! Idag fick vi dessutom ett mail om att vi ska ha en ”team building”-dag nästa vecka med middag och ”hemlig aktivitet”. Gissa vilken dag då? 6 juni! Om den hemliga aktiviteten är en tävling (det spekulerades en massa idag, jag gissar på typ laserdome eller paintball) tänker jag vinna. För mitt fosterland.

 

Nu ska jag titta på Grey’s Anatomy ett tag. God natt mina vänner!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.