Tankar & Funderingar

If only you could have everything

Mitt val att flytta till Paris var relativt enkelt. Jag visste att det inte var i Malmö jag ville bo just nu. Jag behövde en ny start, börja om på nytt kapitel.. Framförallt, vara nära den jag varit så långt från så länge.

Tyvärr innebar det att jag fick offra att vara nära de jag älskar i Sverige. Ibland önskar jag att jag kunde ta med hela min familj till Paris. Så kunde vi alla bo i samma område och ses när vi ville. Tyvärr går inte det. Som min kära far sagt till mig genom hela mitt liv, ”man kan inte alltid få allt som man vill”. Jag förstår nu vad han menade. Om jag hade ringt mamma nu och hört henne utropa ”nämen heeeej min ääälskling”, hade jag troligtvis börjat böla. Jag saknar min familj med andra ord. Som tur är har jag en flygresa bokad Paris-Köpenhamn lagom till våren kommer till Malmö. Jag längtar!

Nu blir det pizza och mys resten av kvällen med min fina pojkvän, som alltid finns där när jag behöver honom som mest. Tur är ju det.

0

0 kommentarer

  • Malin

    Jag kanner igen mig i det dar. Man vet ju varfor man ar langt borta – och hur mycket det ar vart i sig men vissa dagar onskar man anda att man fick vara lite narmre de man lamnat hemma i Sverige. Det maste vara himla skont att ha pojkvannen till hands i alla fall. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.