Weekend

If I were in Paris this weekend

 

Det ryktas om 25 grader i Paris. Hade jag varit där nu i helgen hade jag nog satt mig på en uteservering i morgon förmiddag med en stor café crème och plöjt genom några kapitel ur en bok medan jag sneglar på människor som struttar förbi. Åh, jag kan sakna det ibland. Just att strosa runt på Paris gator och känna den där storstadskänslan. Spontanfika med en tjejkompis och mysig middag ute med ett gäng vänner, följt av en helnatt på något ställe vid Parmentier. Så hade min helg kunnat se ut, om jag vore i Paris.

 

Det är riktigt skitväder i Skåne så jag vill helst bara sitta inne med en kopp te och en bra bok. Därför flyr jag från stan i helgen och sitter as we speak på tåget bort till Österlen. Det ska bli skönt att gå runt i myskläder, äta god mat, läsa och spendera lite tid med pappa och Ewa. 

 

Vad hittar ni på i helgen? Och var befinner ni er? Det vore så kul att veta var i Sverige/världen ni sitter och läser.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.