Vardagslyx

If everyday was my birthday

 

 

Tänk om alla dagar hade varit som ens födelsedag? I så fall hade jag idag vaknat med att syrran kom med lyxfrukost på sängen och skönsång. Så började nämligen min födelsedag när jag fyllde 30 år för ett par veckor sedan i London. Det följdes av lunch med en kompis från Laurent, som var så snäll och både bjöd mig och min syster på lunchen. Han är snäll han! På eftermiddagen strosade vi runt i Brick Lane och hamnade till slut i sockerkoma på ett café där de typ hade världens godaste Red Velvet cake. Efter ett sorgligt avsked tog jag flyget hem. Det var min födelsedag det.

 

Idag är det fredag och jag sitter på tåget till jobbet, som för en gångs skull var i tid. Jag har en hel del att göra idag eftersom jag inte är på kontoret måndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Men jag gillar när det är busy. Bättre det än att rulla tummarna och titta på klockan varannan minut. Jag var förresten hos tandläkaren igår efter jobbet. Jag måste laga fyra tänder i december… hu! Han gav mig en generös rabatt men där ryker en smärre förmögenhet. Det blir inga dyra julklappar i år.

 

HAPPY FRIDAY EVERYONE!

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Wow, det där såg inte lite trevligt ut.. Och Red Velvet Cake, åh, vad jag har lust att prova det. Ser så fasansfullt gott ut. Var det en värdig "födelsedagstårta", den biten? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.