C'est la vie

I need sleep

 

Tisdagens outfit.

 

Helgen börjar närma sig vilket känns både skönt och stressande. Jag hade behövt mer tid av denna veckan för att hinna allt jag borde göra. Samtidigt har jag roliga planer i helgen så jag längtar efter den där fredagskänslan. Jag vet i alla fall att det blir en lugn torsdagskväll. Jag behöver verkligen sova för det känns som att jag aldrig får vakna pigg och utvilad. I morgon ska jag dessutom upp tidigt så jag tänkte lägga mig i sängen redan klockan nio ikväll så kroppen ställer in sig på ”sömn”. Tänk att få sova 9 timmar en natt? Det vore så skönt!

 

Nu ska jag skicka iväg en jobbansökan och hänga tvätten, sedan måste jag iväg för ett ärende på stan.

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Denna vecka har det blivit alldeles för lite sömn för undertecknad, men så är det när livet gör sig påmind och man vill hinna med så mycket som möjligt. På söndag ämnar jag dock ta "sovmorgon" och det skall bli såååå skönt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.