C'est la vie

I morgon är första dagen på mitt nya liv

 

Jag laddade upp mina senaste bilder från mobilen och så blev det någon slags matdagbok. Jag åkte i princip från flygplatsen hem till Van igår kväll, som bjöd på köttbullsmiddag (med typ världens godaste gräddsås och potatismos som till 80 % bestod av smör och grädde). Vi skrattade åt helgens happenings och hjälpte Van att organisera sin djungel hemma. Människan har typ en miljon växter. Inte ens en femtedel hade överlevt mina icke-gröna fingrar. Idag var det tufft att komma upp så jag kom inte hemifrån förrän vid åtta i morse, vilket innebar att jag missade frukosten på jobbet. Så med andra ord höll jag frukoststund på tåget.

 

Eftersom jag flexade i morse, och inte vill starta veckan med att ligga efter i timmar, så var jag kvar på kontoret till kl. 18 och på vägen hem stannade jag förbi och köpte med mig sushi från Chillout. Det toppade jag med 50 gram choklad som jag köpte på flygplatsen igår. 

 

I morgon får det vara nog. Nu ska jag faktiskt sluta stoppa i mig en massa skit. Nu får det bli ett nyttigare liv. I alla fall tills på fredag. Dessutom ska jag spendera veckan med att succesivt göra min lägenhet representabel för att visas upp för åtminstone mamma utan att skämmas. Det står till exempel en IKEA-påse med rena lakan som måste vikas. De har legat i den påsen sedan 1,5 vecka tillbaka. De är så skrynkliga så att jag nästan funderar på att bara tvätta dem igen. Jag behöver en sambo som tycker om att tvätta, städa, vika lakan och diska.

 

En uppdatering om Helsingfors kommer inom en snar framtid. Jag ska bara få ordning på mitt liv först.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.