C'est la vie

I miss you…

 

 

Min chéri varit borta sedan i måndags, och jag börjar sakna honom ganska mycket nu. Igår skickade han ett sms och skrev att det var det sista han kunde skicka innan måndag eftersom han knappt hade något batteri kvar. De är ju i vildmarken som sagt. Jag saknar att höra hans röst. I natt när det åskade och blixtrade som bara den saknade jag honom ännu mer. Jag är inte rädd för åskan vanligtvis men igår var det ganska otäckt då det låg precis ovanför.

 

Jag längtar tills han kommer tillbaka. Då ska jag pussa på honom tusen gånger och säga hur mycket jag älskar honom. Även om jag ibland blir galen på honom är han ändå en av de finaste i mitt liv. Det är stor skillnad från i vintras. Då trodde vi nog båda att det var dags att kasta in handduken, men vi tog oss förbi det. När kärleken är stark antar jag att den övervinner allt.

 

Det är en härlig lördag och jag ska ner på stan en sväng och kolla in den sista rean. Strosa runt, äta lite glass och bara njuta av en ledig dag. Kameran hänger med så jag ska försöka ta lite fina Paris-kort.

 

Hoppas ni alla har en fin lördag!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.