C'est la vie

I found a few Christmas gifts

 

 

Precis när jag postat förra inlägget så insåg jag att jag hade tappat mina handskar på metron. De nya, fina skinnhandskarna med ullfoder som jag köpte när jag var i Sverige. För en månad sedan. Att köpa ett par handskar för 350 kr som man sedan tappar bort efter en månad känns inte alls roligt. Jag blev verkligen så himla ledsen över det. Särskilt då jag gick till metrostationen Duroc för att fråga om de hittat ett par. Gubbjäveln i informationsdisken var så otrevlig och ovillig att hjälpa till så jag bara kände mig helt less på allting. 

 

För att slippa frysa ihjäl, köpte ett par syntetvantar på H&M som gör att mina fingrar svettas och sedan spenderade jag 3 timmar med att försöka hitta bra julklappar. Jag hittade minst fem saker som jag kunde köpa till mamma. Bara det att jag redan köpt klart till henne. När jag kom hem hade jag så ont i fötterna så jag nästan fällde en tår (det gjorde jag nästan när jag insåg att jag tappat mina vantar också men valde att avreagera mig med diverse svordomar i stället).

 

För att avsluta detta negativa och oerhört gnälliga blogginlägg med något positivt, så har jag i alla fall hittat några julklappar. Det brukar vara lätt att köpa till syrran, men just nu hittar jag ingenting som känns rätt. Nu ska jag titta på Hart of Dixie och glömma verkligheten för en stund. I morgon är en annan dag. En måndag. Vilket innebär att det bara är 5 dagar kvar tills jag åker till Sverige. Ni anar inte som den här semestern behövs just nu.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Frida

    Åh, känner igen det där! Fick ett par superfina skinnvantar av min pappa förra julen. Tappade de någonstans imellan bilen på centralstationens parkeingsplats och tåget. Himla trist, efter att jag haft dem i knappt tio dagar!

  • Anita BJ

    Vad hände med bordellen du mötte i tunnelbanan när du var och julshoppade? Blev väldigt nyfiken på hur det gick till! 😲 För övrigt jättespännande läsa om dina franska eskapader så här en lång bit bort i vardagen i Sverige.:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.