C'est la vie

HUNGRY

 

 

Jag köpte två lådor macarons till två vänner innan jag lämnade Paris och passade då på att köpa en till mig själv. Vem vet när jag får äta de godsakerna från Jean-Paul Hévin igen? Nu önskar jag att jag inte hade ätit upp dem så snabbt. Jag börjar bli hungrig.  

 

Jag har tvättat lakan och handdukar så att jag ska kunna sova i lägenheten i natt. Eftersom min bäddmadrass låg längst in i förrådet och alla lakan och handdukar behövde tvättas, har jag hittills bott hos mamma. Idag har jag däremot burit upp det från förrådet och tvättat så jag kan i princip sova här i natt. Det är fortfarande en del att fixa med och det är en enda röra men nu börjar jag däremot bli trött så jag tror jag ska packa upp den sista resväskan och sedan call it a day. Jag överväger att cykla bort till McDonalds och köpa mig lite middag. Att gå bort till Willy’s, handla och sedan laga mat lockar inte för fem öre.

 

 

0

0 kommentarer

 • Eva

  Välkommen till Sverige igen! Ska bli kul att följa dina tankar om att bo här igen efter dina år i Paris. Nya kulturchockar kanske!Ja som du förstår hoppas jag att du fortsätter att blogga och visar dina alltid lika fina foton!

 • teruko

  Men – hur känns det? Normalt när man kommer "hem" efter en semester blir den gångna tiden snabbt drömlik och avlägsen liksom väldigt snabbt. Hur känns det då för dig efter dessa år i Paris? Hoppas det känns bra!

 • Christine&Paris

  Jag får nog fundera på det där och skriva om det successivt. . Just nu vet jag inte riktigt för jag är liksom inne i en bubbla. Lägenheten ska packas upp och praktiska saker ska ordnas. Men det känns bra hittills! 😊

 • Christine&Paris

  Tack! Jag det blir nog kulturkrockar på andra hållet, haha. Ja, blogglusten kom tillbaka med den där känslan av lättnad då jag äntligen fick vända på nytt kapitel, så jag kommer skriva på 😊

 • Emelie - Lever drömmen i Paris!

  Håller helt med Eva om att det ska bli så spännande att läsa om ditt nya, gamla liv. Wow. Undrar vilka tankar som väcks i dig!

 • Jenny

  Prova Gateaux i Västra Hamnen, de har bra makroner tror jag! 😊 Välkommen hem igen Christine! Synd att det var så mycket på agendan för mig (och jag antar för dig med) i helgen, annars hade vi kunnat ta en kaffe! Ha en fin start på veckan!

 • Christine&Paris

  Ah ok, jag ska prova 😊 Ja men nästa gång du har vägarna förbi får vi ta oss en kaffe och snacka skit! Tack, du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.