Okategoriserade

HOME SWEET HOME

 

 

Nu är jag hemma igen i Paris och det känns lite vemodigt. Det är 15 grader kallare här än i Parma och jag saknar redan vårt fina hotellrum med den sköna kingsize-sängen. I stället för att somna till tystnad kommer jag ligga vaken till tutande bilar och gapiga fransmän vars röster studsar mellan husen och in i vår lägenhet.

 

Men tillgången till internet och skype hjälper i min post-semester-depression för jag har precis pratat med min Sophia i ett par timmar. Båda våra män är ute med sina killkompisar ikväll så vi hade en liten tjejkväll över skype. Både hon och jag tycker att det snart är dags för en Sverige-tripp. Frågan är bara var jag ska hitta pengarna till en flygresa..

 

Dags för sängen gott folk. Den här bruden är ganska trött efter dagens långa resa.

 

Bonne nuit!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.