Beauty

Highlights

 

 

Jag fick en spontan idé i lördags och bestämde mig för att inte bara klippa mig, utan även slinga håret. Tyvärr blev det inte så som jag hade tänkt och jag blev ganska besviken. Egentligen borde jag ha sagt någonting då, men men jag hade varit där i 2,5 timme och ville helt ärligt bara ut i det fina vädret. Jag tänkte att det kanske skulle se bättre ut efter några dagar, men det gjorde det inte. Jag ville ha blonda slingor, men så det ändå ser någorlunda naturligt ut. Nu har jag en gulbrun slinga på ena sidan och blont i underhåret. Det känns liksom som ”waste of money”. I princip ingen av mina vänner, eller de på jobbet har ens märkt att jag slingat håret, haha. Inget bra tecken. 

 

 

Såhär ser det ut nu. Det är lite ljusare, men inte direkt blont, utan med guldigt. Dessutom tycker jag inte det ser särsklilt naturligt ut.

 

Så jag gick dit i dag och förklarade att jag inte tyckte att det blev så stor skillnad och frågade om de inte skulle kunna fixa till det. Hon hade inte tid då utan bad mig komma tillbaka lite senare. Jag hoppas verkligen att hon ordna det så det ser bättre ut.

 

 

Jag vill ha någonting liknande som det här, fast inte riktigt så blont kanske:

 

 

Eller som det här.

 

Oh well, vi får se hur det blir.

 

 

0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Ja jag förstår vad du menar. Jag tror att nästa gång går jag till min frisör i Sverige. Det har lite mer koll på vilken blond som passar där än här. Fast just nu ville jag inte betala multum för det. Det här kostade 55 euro, i Sverige hade det nog kostat typ 800 spänn.. Hon fixade i alla fall till det så nu är det bättre. Mer slingor och blondare. En liten miss i luggen, men kan fixa det själv 😊

  • Jenny

    I Sverige får man inte något snyggt klipp och färg under 1500 kr tycker jag… Jag blev inte heller helt nöjd sist men orkade inte heller gå tillbaka. Jag tycker dock att det blev jättebra, ditt. Jag tyckte det var så kul med de där spatlarna de målar på slingor på, inga hättor eller foliepaket… Iaf. Tycker ditt hår blev bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.