Vardagslyx

Highlights

 

 

Dagens höjdpunkter:

 

Har tränat och känner redan av träningsvärken.

Umgåtts med en fin vän hela eftermiddagen.

God italiensk glass som vardagslyxig goûter en vinterdag.

Pojkvän som rent spontant och oväntat ger mig fina komplimanger när jag inte ens ansträngt mig för att vara fin.

 

Nu ska jag ta ut laxen ur ugnen som vi ska äta tillsammans med goda ugnstekta grönsaker. Vardagen kan vara ganska bra ibland. Detta året ska jag göra det bästa av den.

 

Bonne soirée!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • maya lundberg

    Hej vilka fina bilder du tar, blir verkligen himla inspirerad! skulle du vilja göra ett länkbyte? hade varit kul, hör av dig:) Och ha nu en bra fortsättning på året, kram Maya:)

  • Ellinor

    Låter som en finfin dag! Det är bra att tänka efter lite och lyfta fram de där fina ögonblicken i vardagen. De är lätt att glömma av i all stress och hets framåt, men de finns faktiskt där, dag efter dag. Längtar alltid så mycket till Paris när jag kikar in här och den där glassen stillade direkt inte min längtar. Har bestämt att 2013 skall bli resornas år. Det var ambitionen även förra året men av olika anledningar rann saker och ting ut i sanden. Nu skall jag dock se till att ta tillvara på möjligheterna (de lediga dagarna) och självklart är Paris prio! Kram

  • Jasmine

    Jaa, haller med!=) Min pojkvan har ocksa varit extra gullig dessa nya dagar pa 2013..Hmm…misstanker att han tror att det racker for resten av aret da…;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.