Vardagslyx

Guldfiskminne


Tittut!!


Sophia


Mormors cafés kaffe smakar pyton…


Alla tre med nya skor. Och nykärlek i kroppen 😉

Igår kväll efter lite vila och värktabletter så tog jag mig till Entré för en fika med Sophia, Fanny och hennes lilla busfrö till dotter. Alltså jag tror inte att ni förstår hur söt den här lilla snart 1-åring är. Det är så att jag nästan blir gladare av att träffa henne än Fanny. Ja menar Fanny kan man ju inte leka tittut med(iofs skrattar hon åt typ allt så kanske hade hon varit ett tacksamt leksällskap) eller lyfta upp i luften. Det första jag och Sophia frågade när vi mötte dem var ”Sover Molly? Åh… synd”. Haha!

Trots att jag är en så elak kompis så var Fanny så snäll och bjöd mig på kaffe, eftersom jag hade glömt min plånbok hemma. Vilket jag glömde bort vid tre tillfällen sen. Först tänkte jag nästan köpa en tvålpump på Lagerhaus fast gick aldrig till kassan, sen skulle jag köpa strumpor, väl i kassan så kom jag på det. Sen skulle jag handla mat och plockade på mig en massa grejer och lägger upp på bandet. Precis när hon ska avsluta kunden innan mig så kommer jag på det.
Gaah, vad är det med mig och mitt guldfiskminne?!

Det var iafl mysigt att träffa dem och prata lite skit. Om våra kärlekar(och hur snabbt man kan bli sådär galet kär och hur tidigt det kan kännas rätt i ett förhållande), om barnuppfostran, framtid och skor.

Jag mår inte så bra idag så jag är hemma från skolan. Fast enligt källor från klassrummet as we speak så missar jag tydligen ingenting 😛

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.