C'est la vie

Gröt på mitt vis

 

 

Gröt till frukost. Kan det bli mer svenskt än så? Förhoppningsvis kan det hjälpa mig att få ordning på min stackars mage. Jag gör den faktiskt på rågflingor i stället för havregryn, för jag tycker att det ger lite mer tuggmotstånd. Med havregryn blir det så geggigt. Dessutom har jag i linfrön, solroskärnor, hackade mandlar, kanel och en nypa salt. Igår tog jag även i gojibär vilket blev riktigt gott, men det glömde jag idag. Serveras med blåbärssylt och mjölk. Som ni ser är det närmast dränkt av sylt. Här är det all about ”more is more”.

 

Jag har gått och blivit sjuk verkar det som, så mina planer att träna idag fick jag ställa in. Jag kände mig sämre igår kväll så när jag kom hem så tog jag lite olika mediciner (Pippi-style) och gick och la mig. Jag är glad att jag köpte med mig fransk medicin från Paris. Sedan har jag vaknat flera gånger under natten och i morse trodde jag först att jag mådde bra. Sedan började det klia i näsa och ögon. Ni vet sådär som det gör när man börjar känna sig förskyld. Kanske kan träning göra att en kommande förkylning bryts ner men det kan även innebära det motsatta, så jag väljer att inte riskera det.

 

Nu ska jag se klart på OC-avsnittet jag börjat kolla på. Vädret är ju inget vidare idag så det är helt okej att ligga inne för att kolla på serier och filmer.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.