Things I like

Great minds think alike

 

 

Igår eftermiddag gick jag förbi Jean-Paul Hévin för att köpa en liten låda av de där underbara små franska kakorna, macarons. Ni som är trogna läsare vet att jag har ett visst beroende av dem. Sedan kommer jag hem och när Natalie ser mina påsar frågar hon ”vad har DU köpt nu då?”. Det visar sig att hon har gått och köpt likadana macarons till mig, som en försenad födelsedagspresent. Haha! Mina vänner känner mig så väl. Så nu får jag nog ge bort den där lådan jag köpte till mig själv eftersom jag har en stor låda med ännu fler av dem.

 

Jag har precis packat mina väskor igen. Jag ska ju dock inte åka hem ännu, bara byta boende. Natalie ska hyra ut sin lägenhet på Airbnb över helgen så jag ska flytta hem till Sara idag. Nu ska jag klä på mig och sedan promenera bort till Musée d’Orsay och ta en buss ner till 14éme. 

 

 

Förresten, på tal om någonting helt annat så får jag ibland frågan om jag har Instagram. Det har jag. Om du läser från datorn så finns det en liten ikon högst upp till höger. Bredvid kan du klicka om du vill följa mig på Bloglovin. Från mobilen finns det en länk i menyn.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.