C'est la vie

Grateful

 

 

Ibland har jag verkligen tur. Ibland är människor verkligen helt underbara. Jag har precis varit och hämtat min fina plånbok på simbassängen jag och min kollega var på igår kväll. Receptionisten hade hittat den men tyvärr hade jag redan gått då. Jag märkte ingenting förrän senare när vi ätit middag och jag skulle betala. Jag fick panik men såg att någon ringt och lämnat ett röstmeddelande. Då hade de stängt så jag fick åka nu på morgonen innan jobbet och hämta den. Jag är så tacksam för att det finns ärliga personer i en ibland så oärlig och självisk värld. Jag är så tacksam också för de vänliga ägarna på restaurangen vi var på för deras omtänksamhet, och för att det finns trevliga och tillmötesgående parisare (iofs mestadels icke-parisare och utlänningar som faktiskt är trevliga i den här stan) på ratp som gav mig en gratisbiljett så jag slapp betala en biljett (eftersom mitt metro-kort låg i plånboken) i onödan. 

 

Det finns hopp för mänskligheten. Tänk om folk kunde bry sig lite mer om andra i stället för att vara själviska och bara se efter sina egna intressen. Just i denna stan finns det gott om själviska personer, tyvärr. Efter idag har jag fått nytt hopp om Paris och dess invånare. Sedan att jag fått tillbaka min fina rosa plånbok är bara en bonus.

 

Glöm inte att visa generositet, omtänksamhet och vänlighet till era medmänniskor. Det kan göra en hemlös persons dag bara att säga hej till honom/henne till exempel. Eller en komplimang till någon som ser lite ledsen ut. Håll upp dörren för någon som har händerna fulla. Listan kan göras lång.

 

Jag är tacksam för er också. Era kommentarer gör min dag. Hoppas ni får en helt underbar dag mina fina läsare!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.