C'est la vie

Good to be back

 

 

Nu är jag framme! Jag vaknade såklart för tidigt eftersom min kropp är inställd på att gå upp halv åtta och jobba, men det gör inget. Jag är så glad för att vara i Sverige! Just nu sitter jag och tittar på TV. I Paris tittar jag bara på TV när Christophe redan ser på någonting och sätter aldrig på TVn själv. Jag stör mig så himla mycket på alla dubbade serier och dokumentärer/program/intervjuer som de lägger franska röster på. Det kan vara en 2 minuters intervju med en amerikansk skådespelare och så lägger de på en röst som översätter OVANPÅ originalrösten, så man bara blir förvirrad. Det börjar förändras lite men många föredrar fortfarande att se dubbade filmer, ”för det har alltid varit samma röst för Mel Gibson”. Ja men det är ju inte hans riktiga röst, haha! Hopplösa fransmän. 

 

Hur som helst. Efter lite frukost och en dusch tänkte jag gå ut och njuta av det fina vädret. Kanske gå en liten runda på stan medan jag väntar på att kusinen slutar jobba. Då ska vi till antingen till Ribban eller Västra hamnen. HAVET!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Ja och det är ju bra! Men de måste inse att det är dags för en förändring, och modernisering, så fransmännen blir lite mer kulturellt och språkligt vidsynta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.